6 bestsellers af armbåndsure til kvinder!

6 bestsellers af armbåndsure til kvinder!

Hvis du har brug for inspiration til at finde det næste armbåndsur, så har jeg her samlet 6 bestsellers fra urkompagniet, der alle er i høj kvalitet og har et flot, elegant design.

Alle seks ure er alt i alt meget forskellige, så det skulle være muligt at finde netop det armbåndsur, du foretrækker. Prisen ligger fra intervallet 1.000,00 DKK til 2.000,00 DKK.

armbåndsure til kvinder

 

Find de smukke armbåndsure her!

Læder armbåndsurene er af mærket Daniel Wellington og som det kan ses, er urnes rem af læder. Urkassen er meget tynd, hvilket giver et flot, eksklusivt præg.  Hvis du går meget i skjorter, vil denne type er ure være god til dig. Mineralglasset er slidstærkt, urene er vandbeskyttet ned til 30 meter og urene er af kvarts med batteri.

Så er der to Guess ure af sølv, der ligner meget hinanden. De to ure er meget feminine og vil være pæne til enhver kvindes håndled og arm. Stållænken er rustfri, hårdfør, langtidsholdbar og elegant. Mineralglassets slidstyrke holder mod ridser og stød. Urene er ikke særlige holdbar i forhold til vand og bør holdes langt væk. Disse ure er også kvarts og batteridrevet.

De sidste to armbåndsure til kvinder, der henholdsvis er i sølv og guld, er to Michael Kors Runway ure. Stållænken er rustfri, hårdfør, langtidsholdbar og meget elegant. Urene er beskyttet helt ned til 100 meter fra vand. Disse ure er også batteridrevne kvartsure. Urene har kronograf, der bruges til at måle tidsintervaller, som bruges til stopur. Tiden er angivet i 24 timers format på en mindre skive, som det kan ses i urets midte. Der vises også den aktuelle dato.

Jeg håber, at du fandt noget inspiration til et nyt armbåndsure. Disse 6 bestsellers er meget repræsentative for kvinders smag for ure. Kvinder kan generelt set bedste lidt sølvure og eller ure med rem. Det er meget feminint og det er nok derfor, at det netop er disse ure, der bliver foretrukket fremfor andre former for ure som for eksempel digitale ure.

 

Jeg skriver om mode på Fashion4life.dk. Normalt er det piger, der blogger om tøj og mode til andre piger. Det prøver jeg at lave om på, så det er mig(en dreng), der prøver at blogge om tøj og mode til både piger og drenge. Derved kan pigerne få inspiration til, hvad der ser godt ud fra det andet køns synspunkt. Det giver et unikt præg til bloggen.

Share This Post

Leave a reply