Bag om Fashion4life.dk

Velkommen til Fashion4life.dk, der en blog om mode til både piger og drenge.

Det er mig, Jacob Henriksen, der blogger på Fashion4life.dk. Der er to grunde til at jeg har skabt denne blog:

  1. 5725754 (1)Jeg kigger ofte selv på tøj på nettet til inspiration.
  2. Det er ofte piger, der blogger om mode og tøj – ikke drenge.

Netop af den sidste grund blev jeg motiveret til at lave denne blog. Oftest er det altid piger, der giver tips til andre piger om, hvad der er pænt af tøj. Det er klart, at mange piger kan være gode til dette, men i bund og i grund klæder piger sig jo pænt for at kunne se godt ud og være attraktiv overfor det andet køn – os fyre.

Derfor er det oplagt at det er en dreng, der blogger om tøj til piger fremfor en pige, netop fordi jeg, som dreng, ved hvad der i drengens øjne ser godt ud og hvilket tøj, der virkelig ser godt ud hos piger.

Men jeg har derudover også besluttet mig for, at bloggen ikke kun skal omhandle tøj, mode og helse til piger, fordi jeg oftest selv finder mange gode tips og ting på nettet, der henvender sig til fyre. Derfor vil en del blog-indlæg også være rettet imod det mandlige køn.

Hvis du har spørgsmål, feedback, kommentar, ideer eller noget helt femte er du altid velkommen til at kontakte mig på ja-ki@live.dk

Derudover har jeg også en anden lille sjov side, der handler om vandperler.