Billig highlighter makeup til kvinder!

Billig highlighter makeup til kvinder!

Billig highlighter makeup til kvinder kan være svært at finde i den rigtige kvalitet og til den rigtige pris.

FaceSculptor fra IsaDora er netop et af de produkter, hvor der er en god sammenhæng imellem kvaliteten og en fornuftig pris. Man bruger Face Sculptor simpelthen til at fremhæve de bedste ansigtstræk. Hvis man for eksempel har høje kindben, så vil man gerne fremhæve disse. I æsken er der en bronzer, som du bruger til at definere med. Derudover er der en highlighter som bruges til at lyse op og forstærker. Til sidst er der en blush, der giver farve og liv til kinderne.

highlighter makeup

Makeup til 179,00 DKK

Find highlighter makeupen her!

IsaDora

Selve mærket IsaDora er et svensk skønhedsmærke. Svenskerne har efterhånden lavet rigtigt, rigtigt mange skønhedsmærker, så et eller andet må de kunne derover. IsaDora tilbyder et bredt udvalg af produkter af makeup og har en komplet serie med mineral makeup. Som det siger sig selv, så består denne mineral makeup af 100 procent mineraler. Derudover producere IsaDora også andre specialprodukter. Kernen i IsaDoras koncept er: høj kvalitet, produktsikkerhed, trendy farvekollektioner og til sidst og ikke mindst gode priser.

Prisen for produktet koster selvfølgelig lidt. 179,00 DKK for en highlighter er også penge, hvis man også skal bruge penge på andet makeup og andre ting.

Der er en rimelig stor efterspørgsel efter highlightere på nettet, men det er faktisk relativt svært at finde. Jeg har hvert fald ledt og ledt efter andre typer af highlighter end denne Facsculptor fra IsaDora.

Hvis i har fundet andre, har gode tips og tricks eller andre kommentar, så kan i bare bruge kommentar-systemet nedeunder indlægget her. Det kan være, at der er andre, der kan bruge feedbacken eller at jeg kan.

Jeg håber hvert fald, at jer, der søgte en highlighter kunne bruge indlægget. For higlightere kan være svære at finde på Google!

Jeg skriver om mode på Fashion4life.dk. Normalt er det piger, der blogger om tøj og mode til andre piger. Det prøver jeg at lave om på, så det er mig(en dreng), der prøver at blogge om tøj og mode til både piger og drenge. Derved kan pigerne få inspiration til, hvad der ser godt ud fra det andet køns synspunkt. Det giver et unikt præg til bloggen.

Share This Post

Leave a reply