Bumper støvler til vinteren 2014 og 2015

Bumper støvler er nok nogle af mest populæreste støvler til kvinder. Det ses allerede at søgningerne på Google efter bumper støvler er ved at stige op til vinteren. Det er selvfølgelig af den grund, at bumper støvler bruges til vinteren. De har et lækkert design, er meget flotte at gå rundt i og er meget varme til vinteren. Støvlerne ligge selvfølgelig i den dyre ende – imellem 1.000 til 2.000 kroner. Men det er også vigtigt med et par gode vintersko, der kan holde til hårde vejr.

Lige nu har eshoes udsalg på bumper støvler. Udsalget finder du her.

Inspiration til bumper støvler

Her har jeg udvalgt et par bumper støvler, så du kan finde inspiration til, hvilke du skal vælge.

Denne meget flotte bumper støvle er en meget høj og klassisk støvle. Hvis du har lange ben, så vil den klæde dig. Den kan godt minde en smule om en ride-støvle, men det er den langtfra. Som det kan ses, så er den lavet til at kunne holde til alt slags vejr.

sorte bumper støvler

Sorte bumper støvler til 2.499,00 DKK

Find den flotte dumper støvle her!

Denne flotte leopard bumper støvle er en nyhed. Som det kan ses på billedet, så er den øvre del mere “flydende” idet at stoffet ikke på samme måde sidder fast som ved de forrige støvler. De vil forme sig mere efter benet og formentlig sidde mere behageligt på benet.

leopard bumper støvle

Leopard bumper støvler til 2.199,00 DKK

Find den flotte dumper støvle her!

Disse par zebra bumper støvler, er mindre end de forrige to. Støvlerne vil gemme sig mere i vinterens farver i og med at støvlen er hvid og sort. Der er en solid sål, så alt vand og sne bliver holdt ude. Samtidig kan du snøre skoen stramt til, så du holder alt det kolde luft ude.

zebra bumper støvle

Zebra bumper støvler til 2.199,00 DKK

Find den flotte dumper støvle her!

Få råd til dine bumper støvler ved at optage et mobillån.

Jeg skriver om mode på Fashion4life.dk. Normalt er det piger, der blogger om tøj og mode til andre piger. Det prøver jeg at lave om på, så det er mig(en dreng), der prøver at blogge om tøj og mode til både piger og drenge. Derved kan pigerne få inspiration til, hvad der ser godt ud fra det andet køns synspunkt. Det giver et unikt præg til bloggen.

Share This Post

Leave a reply