De 6 fedeste læderbukser til kvinder lige nu!

De 6 fedeste læderbukser til kvinder lige nu!

Læderbukser er blevet utroligt populært i blandt især unge piger, der godt kan lide at skille sig ud fra mængden og have et råt, men frækt udtryk. Læderbukserne har da helt sikkert også sine fordele på en række af punkter. Hvis man i forvejen har en rå og lidt udfordrende stil, vil læderbukser passe perfekt til dig. Hvis du derimod ønsker en mere rå og sexet stil, så vil sorte læderbukser være rigtige gode til dette. Læderbukser ser godt ud til kvinder på grund af to årsager:

  1. Læderbukser sidder stramt og giver en god numse og lår.
  2. Læderbukser er frække, sexede og har et råt udtryk.

Find lækre læderbukser her!

Det kræver selvfølgelig denne rigtige krop for at bære et par læderbukser. Selvom at læderbukserne oftest er sorte, som vil slanke benene, så skal man altså ikke have alt for meget fedt på benene, før at det ikke er pænt længere. Derfor ses det også at læderbukser kan være svære at finde i større størrelser.

Disse læderbukser, under teksten her, er ret lækre. Bukserne er af imiteret læder af mærket River Island og har en høj, markeret talje. Meget slim fit med elastisk materiale. Læderbukserne er lavet af 65 procent bomuld, 31 proent polyester og kun 4 procent elastan. Derudover så er de ret billige!
læderbukser sorte

Læderbukser til 479,00 DKK

Find de billige læderbukser her!

Disse bukser er faktisk Pu-læderbukser, men også slim fit bukser af mærket Vero Moda. De er pisse fede, da de har de samme egenskaber som læderbukser. I alt har disse slim fit bukser fem lommer og huller til bælte. Bukserne er lavet af 100 procent PU-læder. De er også ret billige!

bukser slim fit

Slim fit bukser til 299,00 DKK

Find de billige PU-læderbukser slim fit her!

100 procent ægte leder af 95 procent bomuld og 5 procent elastan. De lækre læderbukser slim fit er lavet af mærket Just Female. Lædebukserne har en lækker høj talje og har sjovt nok lynlåse ved anklerne. Bukserne er heltforet. De ser ret lækre ud!

læderbukser slim fit

Læderbukser slim fit til 3.195,00 DKK

Find slim fit læderbukserne her!

Disse skindbukser er fra mærket Selected Femme, der er lavet af 100 procent læder. Bukserne har søm foran og bagpå, hvilket giver et råt udtryk. Lynlåse er skjult og der er lynlåse nederst på benene. De her skindbukser ligner virkelig læderbukser på en fed måde, fordi de skinner og er blanke.

skindbukser sort

Skindbukser til 1.195,00 DKK

Find de lækre skindbukser her!

Disse bukser af trikot fra IRO er fremstillet af 93 procent bomuld og kun 7 procent elastan. Kontrastmaterialet i bukserne er 100 procent ægte leder. Omvendt de andre bukser, så lukkes disse busker bagpå med en skjult lynlås. Bukserne har en lidt andet form end de andre bukser, men er mest forskellig øverst i toppen ved maven.

bukser

Skindbukser til 3.495,00 DKK

Find de lækre bukser her!

De super fede læderbukser er fra mærket BLK DNM. Bukserne har to lommer foran med lynlås, gylp med lynlås og knap. Disse læderbukser har også søm ved knæene og bagved og er 100 procent læder. De er super lækre og super rå!

læderbukser

Lædebukser til 5.295,00 DKK

Find de lækre læderbukser her!

Alt i alt er læderbukser ret ens. De er stort set altid sorte og sidder altid stramt. Formålet er også stort set altid at få et råt look. Priserne, som det også kan ses i dette indlæg, skifter meget fra mærke til mærke og fra produkt til produkt. Ikke desto mindre er alle læderbukser super lækre!

Find flere fede læderbukser her!

Jeg skriver om mode på Fashion4life.dk. Normalt er det piger, der blogger om tøj og mode til andre piger. Det prøver jeg at lave om på, så det er mig(en dreng), der prøver at blogge om tøj og mode til både piger og drenge. Derved kan pigerne få inspiration til, hvad der ser godt ud fra det andet køns synspunkt. Det giver et unikt præg til bloggen.

Share This Post

Leave a reply