De flotteste festkjoler til kvinder!

De flotteste festkjoler til kvinder!

Er du på udkig efter festkjoler, så er du kommet til rette sted. Jeg har her fundet fem forskellige flotte festkjoler, der alle kan bruges til hver deres type fest. En festkjole skal gerne vise lidt kød, så du virker mere attraktiv overfor det andet køn. Samtidig så må den heller ikke være alt for udfordrende så drengene ikke tror, at du er slutty. Det skal være sexet, men ikke slutty.

Den første kjole, jeg har valgt, er en flot mønstrede festkjole fra mærket ONENESS. Mønsteret er blomster med en sort baggrundsfarve. Kjolen giver især et flot sexet look, hvor du får mulighed for at kunne se arme, barm og det nederste stykke af benene. Den giver en god form til numsen.

festkjole

Festkjole til 279,00 DKK

Find den billige festkjole her!

Denne er en maxikjole fra mærket NLY EVE med en dyb udskæring. Skulderbåndene krydses i ryggen. Farven er en flot neonrosa, der har en erotisk og romantisk appel. Derudover vil farvene skille sig ud fra mændgen og derved er der højere chance for at blive lagt mærke til til festen. Denne festkjole gemmer lidt mere end den forrige og er en smule mere klassisk, men viser samtidig dele af den øvrige krop.

pink festkjole

Festkjole til 449,00 DKK

Find den billige festkjole her!

Denne sorte elegante festkjole er fra JOHN ZACK. Den er lidt fræk, fordi den er ærmeløs og har en bredere nederdel med en åben ryg. Den former sig godt ind imod taljen. Den er utrolig sød med det hullede mønster.

sort festkjole

Festkjole til 349,00 DKK

Find den billige festkjole her!

En meget elegant og sød hvid festkjole fra JOHN ZACK. Denne kjole gemmer faktisk rigtigt meget af kroppen og igennem den hvide farve viser den et uskyldigt og rent udtryk. Broderingerne er rigtigt feminine og søde.

hvid festkjole

Festkjole til 299,00 DKK

Find den billige festkjole her!

Endnu en festkjole fra JOHN ZACK. Kjolen er utrolig elegant og farven skiller sig ud. Meget af ryggen er åben og foret er tyndt. Alt i alt en meget sød festkjole, der gerne viser former.

rød festkjole

Festkjole til 499,00 DKK

Find den billige festkjole her!

Der er mange, mange flere festkjoler derude på markedet. Dette var et indlæg til inspiration. Forhåbentligt gav det dig noget inspiration til din nye festkjole. Og god fest! :D

Find billige festkjole her!

Jeg skriver om mode på Fashion4life.dk. Normalt er det piger, der blogger om tøj og mode til andre piger. Det prøver jeg at lave om på, så det er mig(en dreng), der prøver at blogge om tøj og mode til både piger og drenge. Derved kan pigerne få inspiration til, hvad der ser godt ud fra det andet køns synspunkt. Det giver et unikt præg til bloggen.

Share This Post

Leave a reply