De flotteste jumpsuits og buksedragter til kvinder!

De flotteste jumpsuits og buksedragter til kvinder!

Jumpsuits og buksedragter til kvinder er blevet utrolig populære og moderne. Som udgangspunkt så har jeg ikke være overbevist om, at det har været det rigtige til kvinder. Tøj, der hænger og ikke sidder ordentligt til kroppens former, kan da ikke være pænt? Jeg må dog indrømme, at det ikke altid er tilfældet og man kan sagtens finde  flotte jumpsuits og buksedragter til kvinder, hvor det passer til kvindens former.

Hvis man ønsker et afslappet look og samtidig være moderne, så er jumpsuits og buksedragter helt perfekte.

Den første jumpsuit jeg faldt over er denne jumpsuit fra B.YOUNG. Det gode ved denne jumpsuit er, selvom at den hænger løst og er afslappet, så sidder den alligevel lidt stramt til kroppen. Det giver et frækt præg og giver pigen en aura af selvtillid.

jumpsuit

Jumpsuit til 399,00 DKK

Find den billige jumpsuit her!

Der er mange gode ting ved denne jumpsuit. Først og fremmest så giver den sorte farve et slankende præg. Den sidder afslappet, men tæt til kroppen og derved fremtoner kvindens former. Den stopper lidt tidligt, så man kan se lårene. Denne playsuit er fra mærket ONENESS. Den er lidt fræk og viser selvtillid og overskud hos kvinden.

jumpsuit ung

Jumpsuit til 279,00 DKK

Find den billige jumpsuit her!

Denne jumpsuit skiller sig lidt ud fra de andre to jumpsuits. Først og fremmest har den en pæn feminin farve. Modsat de andre jumpsuits åbner denne  jumpsuit mere op for kvindens barm, der appellerer til det modsatte køn. Den formår stadigvæk at have et frisk præg og sidde godt til kroppen. Jumpsuiten er fra LIPSY og har en pæn v-ringet halsudskæring.

jumpsuit pink

Jumpsuit til 379,00 DKK

Find den billige jumpsuit her!

Denne jumpsuit er helt anderledes og sidder meget, meget stramt til kroppen. Den giver virkelig mulighed for at kvindens former bliver vist. Den har et flot sort brodering, der er meget feminin og appellerende til det romantiske. Det er en jumpsuit fra mærket AX PARIS og det skinner igennem med sit skarpe præg og romantiske appel.

jumpsuit paris

Jumpsuit til 349,00 DKK

Find den billige jumpsuit her!

Der er mange flere fede jumpsuits derude på markedet og man kan uden problemer finde frem til mere 100 forskellige flotte jumpsuits. Jeg har bare valgt, at vise nogle af dem her til lidt inspiration.

Find billige jumpsuits her!

Jeg skriver om mode på Fashion4life.dk. Normalt er det piger, der blogger om tøj og mode til andre piger. Det prøver jeg at lave om på, så det er mig(en dreng), der prøver at blogge om tøj og mode til både piger og drenge. Derved kan pigerne få inspiration til, hvad der ser godt ud fra det andet køns synspunkt. Det giver et unikt præg til bloggen.

Share This Post

Leave a reply