De lækreste høje sko til kvinder!

De lækreste høje sko til kvinder!

Høje sko ser godt ud på alle kvinder. Det gør kvinden højere, og derved mere bemærkelsesværdig. Det er klart, at hvis man i forvejen er 190 centimeter høj, så er det ikke sikkert, at det er så smart at gå i høje sko. Hvis man derimod ikke er så høj, vil høje sko være smarte at gå i. Det vil give et højere og formentlig også tynder præg. Benene vil blive længere og derved også det samlede udtryk ved kroppen. Disse tre lækre sko, kan hver deres ting.

høje sko

Find de lækre høje sko her!

De første to sko vil altid være gode til et par lækre cowboybokser og knapt så gode til for eksempel kjoler. Når kvinder har kjoler på, vil benene oftest være helt nøgne og derved kan det komme til at se lidt sjovt ud med sådanne lang sko. Det kan godt være, at man ikke vil ligge mærke til det, fordi kvinden har kjole på, men så vil det være dumt at gå med skoene alligevel på grund af to årsager:

  1. Skoene vil irritere benene.
  2. Det vil ikke mening at gå med høje sko op langs benene, hvis der er alligevel ikke er nogen, der kan se dem.

De sidste par sko er et par højhælede sko. De  højhælede sko er ret lækre og vil passe til stort set alle kvinder uanset tøj. Hvis du har en kjole på, vil det gør dig højere, hvilket er pænt til kjoler. hvis du for eksempel har jeans eller gamacher på, så vil de højhælede sko også være særdeles flotte.

Det er klart, at de første to lange sko, bedre kan tåle dårligt vejr, hvorimod stiletterne er en smule mere udsatte for skidt, snavs og regn. Derudover vil stiletterne heller ikke være så varme, så på de kolde årstider ville man nok foretrække de første to par sko.

Jeg skriver om mode på Fashion4life.dk. Normalt er det piger, der blogger om tøj og mode til andre piger. Det prøver jeg at lave om på, så det er mig(en dreng), der prøver at blogge om tøj og mode til både piger og drenge. Derved kan pigerne få inspiration til, hvad der ser godt ud fra det andet køns synspunkt. Det giver et unikt præg til bloggen.

Share This Post

Leave a reply