De lækreste vinterjakker 2014 og 2015 til kvinder!

De lækreste vinterjakker 2014 og 2015 til kvinder!

Nu nærmer vinteren sig og efteråret er gået igang. Det er på tide at finde det varme tøj frem. Hvis man kender den danske vinter korrekt, så kan den kun blive mørk, kold, våd, grå og lang. Derfor handler det om at få fundet den helt rigtige vinterjakke. Vinterjakken skulle gerne være meget varm og blød. Samtidig skulle man jo gerne se godt ud i den. Som udgangspunkt vil det være smart at finde en vinterjakke, der kan bryde vinden og som af modstandsdygtig imod regn, slud og sne.

Find billige vinterjakker her!

Denne dunjakke er fra mærket SVEA. Jakken har kun to lommer, en række af knapper og en lynlås. Hætten er af pelsimitation og ribstrik ved slutningen af ærmerne. Denne jakke skulle være MEGET varm. Den er lavet af 60 procent bomuld og 40 procent nylon. Selve foret er 100 procent nylon og polstringen er henholdsvis 80 procent dun og 20 procent fjer. Jakken har et klassisk look og vil passe til stort set alle piger. Den ser både varm og blød ud.

blå vinterjakke

Blå vinterjakke til 2.495,00 DKK

Find den flotte vinterjakke her!

Dette er den samme dunjakke som den forrige. Farven er den eneste forskel.

sort vinterjakke

Sort vinterjakke til 2.495,00 DKK

Find den flotte vinterjakke her!

Denne dunjakke er af M BY M og jeg synes, at den er ret fed. Jakken lukkes med lynlås, men har også vindslå med knapper. Der er både to forlommer og en brystlomme som lynlås. Denne dunjakke er en smule mindre varm end de forrige jakker. Jakken er fremstillet af 100 procent polyamid, vattering af 90 procent dun og 10 procent fjer. Denne model er ikke så stor og klodset som de forrige. Den er lidt mere skarp og frisk.

dunjakke sort

Sort dunjakke til 549,00 DKK

Find den flotte vinterjakke her!

Denne jakke af fra mærket ELVINE med en lynlås og vindslå med knapper. Denne jakke har hele fire lommer foran. Derudover er der også en inderlomme med lynlås. Denne vinterjakke er varm, men ikke lige så varm som de to første nævnte jakker. Jakken er fremstillet af 65 procent polyester og 35 procent bomuld. Denne jakke er en smule mere anonym i det.

mørk jakke

Sort jakke til 798,00 DKK

Find den flotte vinterjakke her!

Denne fede dunjakke er fra MODSTRÖM. Den er lidt lang, da den går under numsen. Denne dunjakke er super varm og som det kan ses, super elegant. Den er lavet af 55 procent polyester og 45 procent bomuld. Selve polstringen er af 10 procent fjer og 90 procent dun. Alt i alt en supper lækker vinterjakke. Den er blød, varm og lækker!

sandfarvet dunjakke

Sandfarvet dunjakke til 678,00 DKK

Find den flotte vinterjakke her!

Denne mørke jakke er af mærket WHYRED. Ligesom de andre lukkes de med lynlås og vindslå med knapper. Denne har kun to lommer og en foret hætte. Denne jakke er ikke meget varm, men den er rimelig varm. Det vil sige 4/5. Jakken er lavet af 65 procent nylon og 35 procent bomuld. Jakken er super elegant.

mørkeblå jakke

Mørkeblå jakke til 3.195,00 DKK

Find den flotte vinterjakke her!

Jakken her skiller sig lidt ud fra de andre. Det er VELOUR, der står bag denne meget flotte og elegante jakke. Denne jakke er den mindst varme jakke, der er nævnt i dette indlæg. Hvis man ønsker elegance og et klassisk look, så er denne jakke perfekt. Den er lavet af 37 procent uld, 28 procent polyakryl, 26 polyester og 9 procent polymid. Selve foret er 100 procent bomuld.

grå jakke

Grå jakke til 2.895,00 DKK

Find den flotte vinterjakke her!

Jeg håber, at indlægget gav dig noget inspiration til, hvilken nye vinterjakke, du skal have. Det er vigtigt, at man ikke fryser og bliver syg. Husk, at vinteren kan være rigtig rå og hård. Jeg har det personligt sådan, at jeg bliver i dårligere humør og mangler sol og varme om vinteren. Jeg er personligt ikke god nok selv til at gå i varmt tøj. Men det er vigtigt, så kroppen og knoglerne ikke lader sig påvirke alt for meget af den hårde danske vinter.

Jeg skriver om mode på Fashion4life.dk. Normalt er det piger, der blogger om tøj og mode til andre piger. Det prøver jeg at lave om på, så det er mig(en dreng), der prøver at blogge om tøj og mode til både piger og drenge. Derved kan pigerne få inspiration til, hvad der ser godt ud fra det andet køns synspunkt. Det giver et unikt præg til bloggen.

Share This Post

Leave a reply