De sejeste G-star bukser til kvinder!

De sejeste G-star bukser til kvinder!

G-star er et mærke, jeg selv foretrækker som dreng. Kvaliteten af bukserne er god og man kan forvente, at de holder i mange år. Der er altid tænkt over detaljerne, men bukserne vil som regel være ret enkle. Jeg kan især godt lide deres modeller, der følger benenes form. Bukserne behøver ikke nødvendigvis at være slim for at kunne gøre det. Hvis man skal have bukser, der er i andre farver end den normale blå, så har  G-star også dette. Faktisk er de hvide jeans med en smule blåt min personlige favorit af udvalget af G-star bukser og jeans.

Brandet er en smule råt, hvilket navnet G-star også antyder. Bukserne er rå, enkle og viser attitude.

Top 4 G-star jeans til kvinder

Netop den meget lyse blå-hvide farve har de første bukser, jeg fandt, der vil være flotte til kvinder. Den former sig langs kvindens lår og ben, samt giver en god numse. Designet er enkelt råt og lidt frækt. Alt i alt har disse jeans fem lommer. Designet går ud på at bukserne skal se lidt slidt ud både foran og bag på. Formen er lavet på sådan en måde at den giver smallere ben forneden. Stoffet er 90 procent bomuld, 8 procent polyester og  2 procent elastan. Jeg synes, at bukserne er for lækre.

lyseblå g-star bukser

Lyseblå G-star jeans til 899,00 DKK

Find de flotte G-star bukser her!

Disse jeans har en farve, der nærmere sig mere den klassiske blå farve som de fleste bukser har. Overordnet set er disse bukser helt ligesom de forrige jeans – farven er bare blå.

mørkeblå g-star bukser

Klassiske G-star jeans til 899,00 DKK

Find de flotte G-star bukser her!

Samme koncept som de andre forrige jeans bare med en mørkere farve og lidt mere slid på knæene.

mørkeblå g-star jeans

Mørkeblå G-star jeans til 1.095,00 DKK

Find den mørkeblå flotte G-star bukse her!

Disse jeans har samme form som de forrige jeans, dog er farven næsten blevet hvid. Derudover er der skruet lidt ned for det slidte udtryk. Alt i alt et par mega fede G-star jeans.

hvide jeans

Hvide G-star jeans til 1.095,00 DKK

Find den hvide flotte G-star bukse her!

Jeg skriver om mode på Fashion4life.dk. Normalt er det piger, der blogger om tøj og mode til andre piger. Det prøver jeg at lave om på, så det er mig(en dreng), der prøver at blogge om tøj og mode til både piger og drenge. Derved kan pigerne få inspiration til, hvad der ser godt ud fra det andet køns synspunkt. Det giver et unikt præg til bloggen.

Share This Post

Leave a reply