Efterårsmode 2014

Vi er netop i efteråret 2014. Selvom at dette indlæg kommer lidt sent(efteråret har allerede været igang i en og en halv måned), så er det stadigvæk muligt at bruge efterårets trends. Netop efterårets trends kan du også tage med til vinteren 2014 og 2015. Det er bestemt ikke for sent at finde efterårsmoden frem. Her kan du finde mere inspiration til både efteråret 2014 og vinteren 2014 og 2015.

Tribal – det nye

Tribal er forskellige og farverige mønstre fra Peru, Afrika og Japan. Tribal er ikke noget, du skal gå all-in i. Derimod bør du overveje at bruge tribal til et par enkle detaljer. Chanel er dog begyndt at gå all-in med stærke farver, mønstre og pels. Dette er også pænt. Men du skal passe på, at det ikke bliver for meget.
efterårsmode 2014 tribal

60’er-stilen er tilbage

 Selvom at du ikke skulle tro det, så er der trends med rødder tilbage fra 60’erne. Du kan nu med god grund kaste dig ud i miniskirts og brede, langskaftede støvler/sko. Derudover kan du tage en hat eller pels på.

Plisseret – designeren elsker det!

Netop plisseret ses hos mange designere i år. Det kan man sagtens forstå. Materialet er både elegant, og kan bruges til lange og korte nederdele, skjorter og toppe. Nederdelen, der er metallisk er allerede et hit.

Tern er tilbage

Tern er selvfølgelig også tilbage. Du kan både gå i det klassiske tøj med tern i rød, sort, hvidt og grøn. Men i især feminine farver med hvid baggrund er kommet frem.

efterårsmode 2014 tern

Find ternet tøj til efteråret og vinteren her!

Hvid – den sikre

Det ses hvert år både i efteråret og vinteren, at den hvide farve er gennemgående på mode. Du finder både det hvide i sæt, strik, sko og skind. Hvid går nok aldrig af mode. Det smarte ved hvid er, at du kan bruge det samme tøj fra sidste år.

Efterårsmode fra Zalando

vintermode 2014 og 2015

Find hvidt tøj til efteråret hos Zalando her!

Uniformen – den sjove

 Det er lidt sjovt, men faktisk har flere designere fundet inspiration hos den militære verden. Her finder du dobbeltradede jakker og frakker. Derudover finder du militærgrønt skind til i handsker, sko og bukser. Der er nok ikke mange kvinder, der er til dette look, men du kan selvfølgelig nøjes med en enkelt detalje.

Vintermode 2014 og 2015

Mange af disse trends fra efterårsmoden kan du bruge til vinteren. Især farven hvid vil altid være et sikkert valg, som du både kan bruge til efteråret g vinteren. Du kan læse mere om vintermoden 2014 og 2015 her.

Eventuelt

Hvis du har nogle gode modetips til efteråret 2014 eller vinteren 2014 og 2015, så er du velkommen til at dele dem i kommentar-felten nedeunder.

Jeg skriver om mode på Fashion4life.dk. Normalt er det piger, der blogger om tøj og mode til andre piger. Det prøver jeg at lave om på, så det er mig(en dreng), der prøver at blogge om tøj og mode til både piger og drenge. Derved kan pigerne få inspiration til, hvad der ser godt ud fra det andet køns synspunkt. Det giver et unikt præg til bloggen.

Share This Post

Leave a reply