Fashion for fagforening

Der er fashion for fagforeninger i Danmark. Langt de flest er medlem af en fagforening i Danmark. Det er super vigtigt at være medlem af en fagforening i Danmark, fordi de forhandler dine arbejds- og lønvilkår. Derudover kan fagforeningen hjælpe dig med en lang række af andre forhold. Hvis du eksempelvis bliver dyret uden berettiget grund, så kan fagforeningen hjælpe med advokathjælp og støtte. I sådanne sager er det rart ikke at være alene, men at have nogle som støtter din ryg. Det kan også være, at du bliver anklaget for tyveri, uden at have stjålet noget som helst. Her kan fagforeningen også hjælpe, hvis du bliver anklaget for noget uberettiget.

Fagforeninger for studerende

Det kan være yderst fornuftigt at melde sig ind i en fagforening som studerende, fordi:

1. Du kan få et billigt medlemskab.

2. Fagforeningen bliver oftest kurser henvendt til studerende.

3. Fagforeningen kan tilbyde billige forsikringer til studerende.

Forskellen på en fagforening og en a-kasse

En a-kasse er en arbejdsløshedskasse og derfor en forsikring mod arbejdsløshed. Bliver du eksempelvis ledig har du ret til dagpenge i op til 2 år. Det er glimrende forsikring at have. Det kan også være en fordel, at man som studerende melder sig ind i en a-kasse fordi:

1. Du kan oftest få et gratis medlemskab.

2. Når du er færdiguddannet har du ret til dagpenge.

3. Nogle a-kasser tilbyder gratis kurser for studerende.

I mange tilfælde kan du både tilmelde dig en fagforening og a-kasse samme sted. Det er vigtigt, at du finder en fagforening indenfor dit fag eller erhverv. Det er dog knap så vigtigt, at du melder dig ind i en a-kasse, der er henvendt netop dit fag eller erhverv. Du kan nemlig få dagpenge uanset hvad. Det er vigtigt at være medlem af den rigtige fagforening, fordi denne er specialiseret indenfor dit fag eller erhverv, hvilket er vigtigt, når der forhandles løn eller hvis der skal køres en sag.

Jeg skriver om mode på Fashion4life.dk. Normalt er det piger, der blogger om tøj og mode til andre piger. Det prøver jeg at lave om på, så det er mig(en dreng), der prøver at blogge om tøj og mode til både piger og drenge. Derved kan pigerne få inspiration til, hvad der ser godt ud fra det andet køns synspunkt. Det giver et unikt præg til bloggen.

Share This Post

Leave a reply