Fashion for hunde

Ejer du hund så ved også godt, at der er et væld af muligheder, hvad angår at købe hundeudstyr. Men det handler ikke kun om at hundeudstyr skal være praksis. Det skal fanme også se godt ud. En hundeskål eksempelvis bliver en del af dit køkken. Derfor skal hundeskålen naturligvis passe til dit køkken. Gør den ikke det, vil det frustrere dig. Derfor bør du helt klart forsøge at lede efter en hundeskål, der både passer godt til hund, men som også passer til køkkenet. Det kan eksempelvis være en hundeskål i keramik eller lignende.

Hundetøj

Det kan også være, at du har købt noget hundetøj til din hund. Så ved du også godt, hvor vigtigt det er, at hundetøjet ikke er totalt grimt og umoderne. Tværtimod må det jo gerne være lidt lækkert og se lidt flot ud til din hund. Din hund kan naturligvis ikke se, om det er pænt at have hundetøjet på. Din hund kan kun mærke om hundetøjet er behageligt eller ej. Er det ikke tilfældet, så vil det irriterer din hund. Derfor er det også vigtigt, at hundetøjet sidder godt på din hund og at din hund er tilfreds med det. Så må moden komme bagefter.

Hundedækken

Du finder også hundedækken i rigtigt mode. Hundedækken er dog oftest lavet for at holde din hund tør. Så to fluer med et smæk, hold din hund tør og få den til at  se godt ud.

Jeg skriver om mode på Fashion4life.dk. Normalt er det piger, der blogger om tøj og mode til andre piger. Det prøver jeg at lave om på, så det er mig(en dreng), der prøver at blogge om tøj og mode til både piger og drenge. Derved kan pigerne få inspiration til, hvad der ser godt ud fra det andet køns synspunkt. Det giver et unikt præg til bloggen.

Share This Post

Leave a reply