Fede slips til fyre? Få inspiration til at finde dit nye slips!

Fede slips til fyre? Få inspiration til at finde dit nye slips!

Efter første blog-indlæg om hvordan man binder et slips har det givet mig motivation til at skrive et indlæg til jer fyre om hvilke fede slips man kan finde på nettet. Leder du efter slips er du nemlig kommet til rette sted. Prisen skal selvfølgelig være god. Der er ikke mange, der vil betale alt for mange penge for et slips netop fordi at der også skal være råd til alt det andet tøj!

Sorte slips

Det mest stilrene slips er klart det sorte blanke, der kan bruges til stort set alle slags jakkesæt og skjorter. Det er stilrent og flot. Det kan klart anbefales både til fest og mere formelle situationer som komfirmation.

sort slips til 99 kroner

Sort slips til KUN 99 kroner!

Køb det fede sorte slips her for 99 kroner!

Det er bestemt også muligt at finde andre slips, der er sorte. De findes både i prikket, ternet og stribet. Et enkelt stilrent slips som det blanke ovenover kan i nogle situationer blive for stift og kedeligt. Hvis man ønsker mere sprald i sit look, så kan andet slags sort slips bestemt være en bedre mulighed.

sort prikket slips

Sort prikket slips til 129 kroner

Find billige fede sort slips her!

Hvide slips

Hvide slips kan give et helt andet look til jakkesættet eller til en skjorte. Et sort slips til en sort skjorte er sjældent pænt. Derimod vil en hvidt slips til en sort skjorte være pænt. Farven hvid er uskyldens farve samt symbolisere farven renhed. Hvis du vil have et rent og uskyldigt look, så kan et hvidt slips være brugbart for dig. Generelt set kan det hvide slips bruges til alle slags situationer. Det passer godt til både uformelle ungdoms fester og til for eksempel bryllupper.

Hvidt slips

Hvidt slips

Find flere billige hvide slips her!

Pinke slips

Hvis du har brug for noget mere vildt og har brug for at andre ligger mærker til dig til festen, så kan pinke slips være lige det, der gør udslaget. Pink bryder andre farver og er en feminin farve. Derfor vil en fyr altid blive lagt mærke til, hvis han bærer et pink slips. Især hvide eller sorte skjorter kan pinke slips være pisse frække til.

Pink slips

Pink slips til 149 kroner

Find dit billige pinke slips her

Find dit billige slips her!

Jeg skriver om mode på Fashion4life.dk. Normalt er det piger, der blogger om tøj og mode til andre piger. Det prøver jeg at lave om på, så det er mig(en dreng), der prøver at blogge om tøj og mode til både piger og drenge. Derved kan pigerne få inspiration til, hvad der ser godt ud fra det andet køns synspunkt. Det giver et unikt præg til bloggen.

Share This Post

Leave a reply