Fede sneakers til mænd!

Fede sneakers til mænd!

Enhver mand bør eje ét eller flere par sneakers. Man kan nærmest bruge sneakers hele året, så det er en fordel at have flere at skifte i mellem. Sneakers er topmoderne, hvilket bl.a. skyldes, at de er gode at gå i, samtidig med at der findes sneakers til enhver smag. Det er efterhånden muligt at købe sneakers i alle tænkelige farver og med mange kreative detaljer.

I denne artikel vil vi kigge nærmere på hvilke brands, der producerer de bedste sneakers.

Vans

Når emnet er sneakers, kan man nærmest ikke komme udenom at omtale Vans. En stor procentdel af de sneakers der bliver solgt i dag er nemlig fra producenten, Vans. Brandet er især populært unge mennesker, hvor Vans sko efterhånden er blevet et must-have. Vans er mest kendt for deres ensfarvede sko, men de er også begyndt at producere sneakers med iøjnefaldende motiver.

Langt de fleste sko fra Vans koster i mellem 600 og 800 kr.

Find billige Vans sko her!

Converse

Converse er ligeledes en virksomhed, som har gjort et fantastisk stykke arbejde med branding af deres sneakers. Det er bemærkelsesværdigt, at Converse ”All star” første gang blev lanceret i 1917. Converse har holdt fast i det enkle design, og det har vist at være en rigtig god idé. Selvom salget af deres sneakers har været nedadgående i nogle år, har de altid formået at trække salgstallene op igen. Der er nemlig blevet solgt mere end en milliard par på verdensplan.

Køber du et par Converse sneakers, så kan du forvente, at både kvalitet og pasform er i orden.

Find billige Converse sko her!

New Balance

Sidst, men ikke mindst er New Balance også et mærke, man bør kende til. De har ikke lige så mange år på bagen som Vans og Converse, men de har alligevel fået stor succes. Oprindeligt producerede de udelukkende sportssko, men i 2014 er de primært kendt for fashion. New Balance sneakers er mest populære blandt unge fyre, men kan også sagtens bruges af mænd med sans for mode. Et par New Balance sko vil fungere glimrende til et par jeans.

Find billige New Balance sko her!

Kilde: http://billig-mode.dk/billige-sneakers

Jeg skriver om mode på Fashion4life.dk. Normalt er det piger, der blogger om tøj og mode til andre piger. Det prøver jeg at lave om på, så det er mig(en dreng), der prøver at blogge om tøj og mode til både piger og drenge. Derved kan pigerne få inspiration til, hvad der ser godt ud fra det andet køns synspunkt. Det giver et unikt præg til bloggen.

Share This Post

Leave a reply