Flotte hæklet huer til kvinder!

Mange kvinder kan godt lide at lave deres egen hæklet hue, men man kan altså også finde flottede hæklede huer, man kan købe. Man behøver overhovedet ikke gøre det stor arbejde selv. Hvis det er en gave, vil det selvfølgelig gøre gaven mere personlig, at du selv har lavet den, men hvis man gerne vil betale sig fra det, så er der råd for det.

Se for eksempel huerne her. Alle huer er fra Svea, og med hver deres farve, så kan man nok finde præcis den, som man har brug for.

blå hæklet hue

Hue til  249,00 DKK

Find den lækre hue her!

pink hæklet hue

Hue til  249,00 DKK

Find den lækre hue her!

hvid hæklet hue

Hue til  549,00 DKK

Find den lækre hue her!

Det gode ved hæklede huer til kvinder, er selvfølgelig at de er komfortable. De varmer hovedet og ørene godt, men samtidig så ser det også godt ud på kvinden. Det giver et sødt, charmerende og uskyldigt look. Især hvis man har håret hængende ud af huen eller for eksempel har fletninger. Det er altså ret sødt!

Jeg skriver om mode på Fashion4life.dk. Normalt er det piger, der blogger om tøj og mode til andre piger. Det prøver jeg at lave om på, så det er mig(en dreng), der prøver at blogge om tøj og mode til både piger og drenge. Derved kan pigerne få inspiration til, hvad der ser godt ud fra det andet køns synspunkt. Det giver et unikt præg til bloggen.

Share This Post

Leave a reply