Handsker med varme til kvinder og mænd til vinteren

Handsker med varme til kvinder og mænd til vinteren

Handsker med varme er ved at blive vigtige, da vinteren nærmere sig med høj fart. Vejret bliver koldt og vådt. Måske man skal ud og rydde sne. Hvis man er rigtig frisk skal man også ud, kaste og lege med sne. Derfor er der snart behov for handsker med god varme.

Jeg har samlet nogle af de populæreste handsker med varme til mænd og kvinder.

 

herrehandsker

 

Find de flotte herrehandsker her!

 

Der er også par kvindehandsker. I skal jo også ud i kulden og måske lege lidt med sne.

kvinderhandsker

 

Find de flotte kvindehandsker her!

Personligt glæder jeg mig ikke så meget til vinteren, men jeg regner alligevel med at tage på skiferie og i januar måned rejse til Asien. Så vil det formentlig blive en ikke så hård vinter for mit vedkommende.

Jeg skriver om mode på Fashion4life.dk. Normalt er det piger, der blogger om tøj og mode til andre piger. Det prøver jeg at lave om på, så det er mig(en dreng), der prøver at blogge om tøj og mode til både piger og drenge. Derved kan pigerne få inspiration til, hvad der ser godt ud fra det andet køns synspunkt. Det giver et unikt præg til bloggen.

Share This Post

Leave a reply