Huer til mænd? Find de fedeste huer til mænd til vinteren 2014 og 2015!

Efteråret er ankommet og vinteren er på vej. Der venter kolde, våde dage og lange nætter. Der er brug for det varme tøj og derfor er flere og flere på udkig efter huer til mænd. Jeg har samlet en liste over top 5 huer fra Magasin. De er alle sammen varme, flotte og vil være pæne til enhver mand.

Top 5 huser til mænd

Den første hue er en Polo Ralph Lauren hue med en mørk, blå farve. Den er dejlig varm til ørene.

blå ralph lauren hue

Blå hue til 379,00 DKK

Find den lækre hue her!

Endnu en Polo Ralph Lauren hue, dog denne gang i grå farve.

grå ralph lauren hue

Grå hue til 379,00 DKK

Find den lækre hue her!

Dette er en Agri strikhue fra Boss Orange med sort og blå farve. Den er ret fed og ret lækker. Den er varm og vil være god til den danske vinter.

agri strikhue

Strikhue til 519,00 DKK

Find den lækre hue her!

Dette er en Ciny hue fra Boss Green i en grå, hvid, sort farve. Den er ret almindelig, men den er til gengæld meget komfortabel.

grå hugo boss hue

Hugo Boss hue til 479,00 DKK

Find den lækre hue her!

Dette er en ret billig blå strikhue og er vist Magasins egen hue. Den er ret sød!

strikhue

Hue i strik til 100,00 DKK

Find den lækre hue her!

Det er længe siden at jeg har lavet et indlæg til fyre og mænd – det var der på tide at lave om på, og jeg fandt det meget relevant at skrive om huer på grund af årstiden.

Du kan også lave din egen hue, hvis du er meget kreativ. Med al respekt for mænd plejer dette dog at være kvinder, som enten syer eller strikker deres egen hue.

Der er mange fede lækre huer på markedet i forskellige mærker, farver og designs, men det plejer at være de klassiske huer som for eksempel de huer i dette indlæg, som er de pæneste.

Jeg skriver om mode på Fashion4life.dk. Normalt er det piger, der blogger om tøj og mode til andre piger. Det prøver jeg at lave om på, så det er mig(en dreng), der prøver at blogge om tøj og mode til både piger og drenge. Derved kan pigerne få inspiration til, hvad der ser godt ud fra det andet køns synspunkt. Det giver et unikt præg til bloggen.

Share This Post

Leave a reply