Hvide, lækre bukser til kvinderne 2014 og 2015!

Hvide, lækre bukser til kvinder ser godt ud, især hvis de hvide bukser sidder stramt og udnytter kvindens former på en god måde. Hvid symboliserer oftest renhed og uskyldighed. Med et par hvide bukser kan man udstråle mere renhed og uskyld. Hvid ser især godt ud til farven sort på grund af kontrasten. Derfor vil et par hvide bukser passe perfekt til sorte sko og støvler. Man kan også have sorte stiletter til de hvide bukser, der samtidig gør benene længere og kvinden højere.

Bukserne nede under teksten her er med stretch og af mærket River Island. Bukserne er fremstillet af 5 procent Elastan, 25 procent Viskose og 70 procent polyester. Disse bukser er ret fede, fordi bukserne fremhæver numsen og benene på en god måde.

hvide bukser

Hvide kvinderbukser til 399,00 DKK

Find de billige hvide bukser her!

Disse bukser fra Pieces er mere cowboybukser-agtige, men med samme strech-funktion som de sidste par bukser. Bukserne er lavet af 39 procent bomuld, 39 procent jute, 21 procent polyester og 1 procent elastan. De slanker virkelig benene!

prices hvide bukser

Hvide kvinderbukser til 299,00 DKK

Find de billige hvide bukser her!

Disse jeans med et slidt præg med stretch er også fra mærket Pieces. I alt har bukserne hele fem lommer og lukkes med knap og lynlås. De lækre slidte bukser er lavet af hele 98 procent bomuld og kun 2 procent elastan.

slidte hvide bukser

Hvide kvinderbukser til 299,00 DKK

Find de billige hvide bukser her!

Disse seje og lækre hvide jeansbukser er fra mærket Object, der med fem lommer lukkes foran med knapper. Foran og bagved er der dekorative søm for at give bukserne et hårdt og råt udtryk. Bukserne her er lavet af 2 procent elastan og 98 procent bomuld.

hvide bukser med knapper

Hvide kvinderbukser til 499,00 DKK

Find de billige hvide bukser her!

Som du kan se, så er det bestemt muligt at finde mange forskellige fede, lækre, seje og rå, hvide bukser til kvinder. Hvis du ikke synes nogle af disse fede, hvide bukser lige var dig, er der et større udvalg hos Nelly her. Jeg håber dog, at du fandt lidt inspiration til dine snart nye hvide bukser.

Jeg skriver om mode på Fashion4life.dk. Normalt er det piger, der blogger om tøj og mode til andre piger. Det prøver jeg at lave om på, så det er mig(en dreng), der prøver at blogge om tøj og mode til både piger og drenge. Derved kan pigerne få inspiration til, hvad der ser godt ud fra det andet køns synspunkt. Det giver et unikt præg til bloggen.

Share This Post

Leave a reply