Klæd dig på som en revisor

Revisoren skal være pænt klædt, for han eller hun skal ud i virksomheder og lave revision. Det er vigtigt at være vise, at man har styr på sine sager som revisor og netop dette kommer ud i dress coden, der som minimum omfatter et par pæne sko, habitbukser, skjorte og blazer. Rigtigt mange revisorer har desuden et slips på. Der er rigtigt mange flotte og gode brands. Det er eksempelvis blevet meget populært at gå i Tiger Of Sweden, men der er også rigtigt mange som kan finde på blot at købe en Lindberg skjorte. Revisoren skal validere mange regnskaber, kontoplaner og rigtigt mange bilag. Nemlig denne ordenhed skal symboliseres igennem dress coden. Det hjælper ikke noget, hvis du skal ud til Mærsk eller Novo Nordisk, at du ikke har det rigtige tøj på. Calvein Klein er også et mærke, som har rigtigt mange flotte kvalitetsjakkesæt.

Hvad laver en revisor?

Revisoren validerer virksomheders regnskaber, så disse giver et retvisende billede af virksomhedens økonomiske situation. Af regnskabet skal oftest indgå balancen, resultatopgørelsen, noter og pengestrømsopgørelsen. Derved kan interessenter se, hvor lønsom virksomheden er og hvordan virksomheden finansiere sine aktiviteter. Uden et eksternt regnskab ville investorer ikke kunne afgøre, om virksomheden er værd at investere i. Derfor er det helt afgørende for samfundet at revisorerne gør et godt stykke arbejde.

Jeg skriver om mode på Fashion4life.dk. Normalt er det piger, der blogger om tøj og mode til andre piger. Det prøver jeg at lave om på, så det er mig(en dreng), der prøver at blogge om tøj og mode til både piger og drenge. Derved kan pigerne få inspiration til, hvad der ser godt ud fra det andet køns synspunkt. Det giver et unikt præg til bloggen.

Share This Post

Leave a reply