Makeup opbevaring med bokse og kasser!

Opbevaringsbokse til makeup er næsten en nødvendighed for alle kvinder. Stort set alle kvinder har mere makeup end bare mascara, og så kan det virkelig være svært at holde styr på det hele. Jeg har fundet forskellige kasser og bokse til makeup, som både er flotte og praktiske. Når du står om morgenen i hverdagen eller om aftenen inden du skal i byen eller til fest, så skal du formentlig skynde dig og så hjælper det ikke noget, at du ikke kan finde det, du leder efter. Ved at organisere makeup i bokse og kasser, så vil det altid være hurtigt, nemt og overskueligt at finde.

Find bokse til makeup her!

Opbevaringsbokse til makeup

Meget makeup er jo rigtigt dyrt, så det er nok de færreste, der gider at bruge mange penge på selve opbevaringen af makeupen. Boksen under her koster kun 99,00 DKK. Den er fra Honey Drawer fra Cosmetic Organizer, og som det kan ses en mindre, brun kurv, der er utrolig smart og elegant. Den vil stå flot på bordet og er perfekt til både at opbevare makeup, men også ting som ringe, smykker og andre ting. Den fylder i alt 32 x 25 x 8 cm.

makeup boks til opbevaring af makeup

Billig opbevaringsboks til makeup 99,00 DKK

Find den billige makeup boks her!

Disse gennemsigtige bokse er en smule dyrere end den ovenover. Til gengæld dækker alle disse bokse netop det behov du måtte have. Har du brug for mange lidt større rum eller har du brug for smalle høje rum eller kun et par enkelte rum med et spejl, så finder du netop det ved disse bokse . Der vil netop være mulighed for forskellige mascara, læbestifter, pudder og alt det en kvinde nu bruger af makeup i disse kasser. Du kan enten vælge en eller flere for at dække dit behov.

opbevaringsbokse til makeup

Find boksene til makeup her!

Toilettasker til opbevaring af makeup

En anden mulighed for at opbevare makeup er toilettasker. En toilettaske vil være bedre end bokse, når man for eksempel ikke er hjemme et par dage eller for eksempel er ude at rejse. Måske du skal besøge nogle veninder i weekenden. Der kan hvert fald være mange ting, der gør, at man ikke lige kan tage opbevaringsbokse med. Det ville være ret usmart.

toilettaskter

Find boksene til makeup her!

Som det kan ses, så finder man toilettasker i mange forskellige størrelser, designs og farver. Men alt i alt er det bestemt muligt at finde lækre og brugbare toilettasker.

Kosmetikkens historie

Helt tilbage til oldtidens Egypten kan man spore kosmetikken. Derudover kan man også spore den tilbage til Persien, Indien og Assyrien i oldtiden. Her har man fundet paletter med rester af fortidens øjenmakeup. Både mænd og kvinder brugte cremer, makeup til øjnene og parfumer som kosmetik.

Hvis man især kigger på flere stammefolk, var makeup meget udbredt som brug til kosmetik. Man brugte det til at markere sin sociale status igennem dekorationer på kroppen og med maling i ansigtet. Det var mest de højt socialt stillede, der brugte makeup.

Makeup’en og kosmetikken er især præget af æstetiske normer, kulturelle og religiøse aspekter igennem tiden.

Faktisk forbød den kristelige kirke engang makeup, fordi at kirken mente, at man ikke kunne forbedre Guds skabninger. Dette betød faktisk, at mange mennesker droppede at bruge makeup og i flere tilfælde, at makeuppen blev lagt i mindre grad.

Det blev dog lavet om under rennæssancen, hvor især ansigtsmaling kom på mode. Den meget giftige blyhvide og rouge blev især på mode indtil slutningen af 1700-tallet. Igen var der tale om at markere en særlig social og ikke mindst en særlig økonomisk status. Dengang gik de fattige og bønderne på markerne og derved blev brune af solen. Ved at putte den blyhvide farve i hoved markerede man, at man var så velhavende at man ikke behøvede dette.

Trenden og moden skiftede i 1800-tallet, hvor det blev anset for at være moralsk og etisk forkasteligt at bruge makeup. Rennæsancens overdrevne brug af netop makeup og kosmetik var en konsekvens og resultat på dette. Ansigtet skulle være naturligt og uden makeup. Allerede i slutningen af 1800-tallet ændrede denne mode sig og pudder og rouge kom på mode igen.

1900-tallet har selvfølgelig også haft sit præg på moden af makeup, der i dag deler mange vande. Skøndhedskliniker er blevet oprettet. Skønhedsprodukter er blevet opfundet i utallige tal. Plastikkirurgi bliver brugt som aldrig før. Nu står vi så i et nyt årtusinde og vi kan kun gætte på, hvad fremtiden bringer på.

Kender du det?

De fleste piger og kvinder har alt deres makeup i en skuffe eller i en toilettaske, hvor det bare roder rundt uden nogen form for organisation. Nu kan du komme dette problem til livs ved at anskaffe dig end boks til makeup. Oftest vil en kvinde eje mere en mascara eller læbestift og derfor vil opbevaring af makeup være nødvendigt. Derfor kan man foretrække at købe boksene i stedet for en toilettaske. Derimod vil man få brug for toilettasken, hvis man ikke lige er hjemme et par dage. Så i virkeligheden kan det måske bedst betale sig at have flere ting, fordi toilettasken og opbevaringsboksen er gode til hver sin ting. Boksen er god at have derhjemme på sit lager, imens toilettasken er god, hvis man er på farten.

Priser på opbevaringskasser og toilettasker?

Der er er mange forskellige prislejer for disse bokse og kasser. Alt i mellem 50,00 DKK til 500,00 DKK alt efter størrelse, mærke og kvalitet.
Toilettaskerne vil i gennemsnit være dyrere end opbevaringsboksene. Toilettasker koster alt imellem 150,00 DKK og 400,00 DKK.

Begge ting er bestemt muligt at betale, men når man også skal have makeup, så kan man lige så godt prøve at gøre det så billigt som muligt.

Jeg håber

Jeg håber, at du kunne bruge nogle af disse produkter til at dække dine behov. Selvom at jeg er en fyr, så kan jeg godt sætte mig ind i jeres behov. Hvis ikke i kunne bruge disse produkter, så håber jeg hvert fald, at det gav jer noget inspiration. Faktisk er det sådan at jeg fandt mange flere og endnu flottere bokse til opbevaring af makeup, men de var alle sammen udsolgte. Jeg vil holde øje med disse produkter og opdatere indlægget, hvis de kommer på lager igen. Det så bare ikke ud til, at disse produkter lige ville gøre det, hvilket er lidt ærgerligt, fordi de var virkelige praktiske, men samtidig også flotte opbevaringsbokse til makeup. Så jeg kan kun anbefale jer at holde øje, en gang imellem, med dette indlæg.

Jeg skriver om mode på Fashion4life.dk. Normalt er det piger, der blogger om tøj og mode til andre piger. Det prøver jeg at lave om på, så det er mig(en dreng), der prøver at blogge om tøj og mode til både piger og drenge. Derved kan pigerne få inspiration til, hvad der ser godt ud fra det andet køns synspunkt. Det giver et unikt præg til bloggen.

Share This Post

Leave a reply