Makeup palette til blandt andet smokey eyes!

Mange spørg på nettet om, hvordan man laver smokey eyes. Jeg tror, at alle kvinder gerne vil kunne skabe flotte smokey eyes. Det er ikke så mærkeligt igen, når man tænker over det, for smokey eyes er det bedste trick indenfor makeupverdenen, der tager dig fra hverdagen til at være festklar på fem minutter. Men der er bare meget få, der rent faktisk ved, hvordan man gør. Derfor har Nelly skabt Smokey Eye Kit, som skulle give dig alt hvad du behøver for at få et dramatisk og glamourøst udseende, der passer til den røde løber på Hollywood som til løberen på den lokale natklub i den lokale by.

makeup palette til smokey eyes

Makeup palette til 115,00 DKK

Find den billige makeup palette her!

Hvordan bruger man makeup paletten?

Disse højpigmenterede skygger er specielt udvalgte til at skabe et så dramatisk præg og udseende som over hovedet muligt. Man skal ifølge Nelly begynde at påføre den lyse skygge ved øjenkrogen. Den mørke skygge skal påføres som en hestesko ved det ydre øjes globelinke og derefter blander man skyggerne sammen. Selve makeup paletten har et spejl i låget, så du kan have den med dig overalt, hvor du end skal hen for at rette makeuppen. Målene på paletten er kun 11 x 11 x 1.5 centimeter, så man kan have den med i tasken.

Hvad er Nelly Beauty?

Nelly Beauty er faktisk Nellys eget mærke. Nelly Beauty er et skønhedsmærke, der prøver at levere skønhedsprodukter af høj kvalitet for at gøre kvindens dag til den bedste i verdenen. I praksis findes der ikke særligt mange produkter af Nelly Beauty og mange af produkterne er oftest udsolgte.

Hvis du har spørgsmål eller kommentar til makeup paletten eller smokey eyes, så er du velkommen til at skrive under her. Jeg håber, at informationen var brugbar, da jeg kan se, at der er stor forespørgsel efter makeup paletter og smokey eyes.

Makeup palette fra Nelly er oftest udsolgt – derfor har jeg ikke lagt flere produkter op. Hvis de kommer på lager igen, skal jeg nok opdatere indlægget.

Del endelig jeres erfaringer! :)

Jeg skriver om mode på Fashion4life.dk. Normalt er det piger, der blogger om tøj og mode til andre piger. Det prøver jeg at lave om på, så det er mig(en dreng), der prøver at blogge om tøj og mode til både piger og drenge. Derved kan pigerne få inspiration til, hvad der ser godt ud fra det andet køns synspunkt. Det giver et unikt præg til bloggen.

Share This Post

Leave a reply