Røde blazer til kvinder fra Peter Hahn!

Røde blazer til kvinder fra Peter Hahn!

Leder du efter en rød, lækker blazer, så er du kommet til rette sted. Her har jeg udvalgt 4 lækre, moderne blazere til kvinder. Hvorfor er en blazer så lækker til kvinder? Først og fremmest er rød en erotisk, romantisk og feminin farve. Det er lidt det modsatte af det, man normalt nok vil forbinde med en blazer, der er moderne og har et præg af business over sig. Blazeren giver en rank ryg, klassisk og moderne stil. Personligt kan jeg rigtigt godt lide den blazer i midten til højre med kvinden med det mørke hår. Hvis jeg kunne finde sådan en blazer til en fyr, men med farven sort og lidt strammer ærmer, så ville jeg købe den.

røde blazer

 

Find de lækre blazere her!

Alle blazere er produceret og designet af den tyske Peter Hahn, der altid har en høj kvalitet med velvalgt materiale til tøjet. Selvom at man kan forbinde Peter Hahn med noget tysk og associere det med fabrikanter eller store produktioner af produkter med pæn kvalitet, men med manglende forstand på mode – så beviser Hahn hvert fald det modsatte. Dette er en tysk folkevogn af meget høj kvalitet. Blazerne holder og er mega lækre. Ligesom de fede tyske biler. Det afspejler sig også i prisen!

Jeg skriver om mode på Fashion4life.dk. Normalt er det piger, der blogger om tøj og mode til andre piger. Det prøver jeg at lave om på, så det er mig(en dreng), der prøver at blogge om tøj og mode til både piger og drenge. Derved kan pigerne få inspiration til, hvad der ser godt ud fra det andet køns synspunkt. Det giver et unikt præg til bloggen.

Share This Post

Leave a reply