Røde sko? De lækreste røde sko til kvinder lige her!

Røde sko kan være mega pæne til kvinder ligegyldigt om det er stiletter, almindelige sko eller for eksempel bare gummistøvler. Den røde farve vil altid være elegant, feminin og skille sig ud fra mængden.

Der findes rigtigt mange fede mærker, men især Ilse Jacobsen laver lækre røde sko til kvinder. Dette skinner også klart igennem den top 4, jeg har lavet.

Top 4 lækre røde sko til kvinder

Jeg harlavet en top-4 over de lækreste, røde sko til kvinder. Top-4’eren dækker til de fleste behov: fest, dårligt vejr eller bare sko til hverdagen.

De første par sko er et par rigtigt fine hverdags sko. Skoen har elastiske sidepaneler, overdele i ruskind, blok hæl og en spids tå. Ivylee Copenhagen, der har designet og lavet disse sko, har virkelig gjort det fantastisk. Disse sko vil gøre enhver kvinde højere og give kvinden et elegant og fedt look.

rød stilet

Rød sko til 1.300,00 DKK

Find de lækre røde sko her!

Disse lækre røde gummistøvler er designet og produceret af Ilse Jacobsen. Gummistøvlen er fuldt foret og vandtæt. Normalt går man kun i gummistøvler af praktiske årsager, men disse sko får man også lyst til at gå med om sommeren, selvom der ikke er regn.

røde gummistøvlver

Rød sko til 1.000,00 DKK

Find de lækre røde gummistøvler her!

Disse stiletter er fra mærket Clarks Crisp Kendra og har et flot, elegant og stilet design. Stiletterne har en perforeret læder detalje, høj hæld med plateau, let polstret indersål og en rundet tå. Alt i alt en stillet med god komfort og lækkert design!

røde lækre stilletter

Rød sko til 899,00 DKK

Find de lækre røde stilletter her!

Så er vi tilbage til endnu en Ilse Jacobsen gummistøvle, men denne gang med et klassisk look. Gummistøvlen har en snørelukning med metal løkker og hægter, er desuden vandtæt og uldforet. Endnu engang får man lyst til at gå med disse gummistøvler, selvom at vejret er godt. De er mega lækre og virkelig gode at have om efteråret, vinteren og når det regner.

røde lækre gummistøvler

Rød sko til 900,00 DKK

Find de røde, klassiske gummistøvler her!

Jeg skriver om mode på Fashion4life.dk. Normalt er det piger, der blogger om tøj og mode til andre piger. Det prøver jeg at lave om på, så det er mig(en dreng), der prøver at blogge om tøj og mode til både piger og drenge. Derved kan pigerne få inspiration til, hvad der ser godt ud fra det andet køns synspunkt. Det giver et unikt præg til bloggen.

Share This Post

Leave a reply