Sådan binder man et slips – guide med video!

Sådan binder man et slips – guide med video!

Første blog-indlæg på Fashion4life.dk var egentligt ikke ment at skulle være til fyre og mænd, der gerne vil lære at binde et slips. Alligevel måtte jeg indse, at jeg bare måtte lave et blog-indlæg om netop at binde et slips. Jeg kender så mange unge fyre, som ikke kan finde ud af det. Slips er heller ikke så populære eller på mode mere som de engang var i gamle dage. Tværtidmod er det blevet på mode at man ikke går med slips til jakkesæt i business-verdenen. Måske derfor bliver færre unge mennesker opdraget eller oplært i at binde et slips ordentligt. Måske du skal i byen og feste den af med et fedt slips eller være pæn til en jobsamtale. Her får du hvert fald lidt hjælp til at kunne binde et slips.

Hvordan man binder et slips video


Den måde slipset bliver bundet på i videoen er den mest normale måde at binde et slips på. Der findes også andre måder at binde en knude på. Knuden i ovenstående video kaldes for den enkle knude. Den enkle knude er den mest klassiske og brugte måde at binde et slips på. Den er let og passer stort til alle slags skjorter og alle slags fyre og mænd.

Helt generelt set findes der disse typer af knuder, når man skal binde et slips:

  1. Den enkle knude
  2. Dobbeltknuden
  3. Windsor-knuden
  4. Halv windsor
  5. Den lille knude

Dobbelt Windsor slipseknude

Denne knude er mere kompleks end den klassiske knude. Denne knude vil oftest gøre slipset kortere.

Den halve knude til slips – halv windsor

Hvorfor vælge forskellige typer af knuder til slips

Grunden til de forskellige typer af knuder, er at forskellige knuder passer til forskellige skjorter og mænds bygning. Igennem den måde man binder et slips på, kan man gøre slipset længere, kortere, bredere og tyndere. Hvis man er kort af bygning vil man oftest også gøre slipset kortere og hvis man er lang af bygning, vil man oftest sørge for at gøre slipset længere. Det handler altså om at vælge knuden ud fra hvilken skjorter man har og hvilken slags bygning man har. Det mest sikre er altid bare at bruge den enkle knude, så behøver man ikke tænke mere over det. Du kan dog prøve dig frem med forskellige knuder og se, hvordan knuderne hver især passer til din krops-bygning og dine forskellige skjorter.

Jeg skriver om mode på Fashion4life.dk. Normalt er det piger, der blogger om tøj og mode til andre piger. Det prøver jeg at lave om på, så det er mig(en dreng), der prøver at blogge om tøj og mode til både piger og drenge. Derved kan pigerne få inspiration til, hvad der ser godt ud fra det andet køns synspunkt. Det giver et unikt præg til bloggen.

Share This Post

Leave a reply