Spar 20-40% på de flotteste Prada tasker her!

Spar 20-40% på de flotteste Prada tasker her!

Prada tasker er yderst flotte og stilrene. Kvaliteten er høj. Taskerne fås oftest kun i farverne brun og sort. Sort er klart den mest populære farve, men hvis man har en sort jakke, vil den brune Prada taske være pænest. Selvom at Prada tasken har et lækkert design, så er tasken også yderst komfortabel. Den er let at gå rundt med, da tasken har lidt lange læder håndtag og en masse plads inde i tasken. Kvinder har mange ting i en taske som pung, mobil, makeup og alt muligt andet. Derfor er det vigtigt, at der er massere af plads i en kvindetaske. Netop dette har Prada forstået.

Spar fra 10-40 procent på Prada tasker her!

Oftest fås Prada tasker med to håndtag, stof med læder applikationsbrodering, aftagelig skulderrem, metalbeslag, inder lynlåslomme og lomme til mobiltelefon. Der er tænkt over det hele. Det skinner stærkt igennem at mærket af italiensk.

Prada tasker er så populære at selv Mascha Vang har anskaffet sig en brun en. Det siger alt om hvor populært og stærkt et brand Prada er.

Den billige Prada taske

 

Billig prada taske

Den billige Prada taske til 3.899,00 DKK

Spar godt 40 procent på denne Prada taske her —>

Den dyre Prada taske

Den dyre prada taske

Den dyre Prada taske til 11.499,00 DKK

Spar godt 10-20 procent på denne Prada taske her —>

Historien bag Prada tasker

Prada tasker er selvfølgelig lavet af mærket og producenten Prada, s.P.a, der er en italiensk producent af mode til både kvinder og til mænd. I dag hører Prada til de førende designere indenfor den globale mode-verden. Der er massere af status ved at eje Pradas tøj og det er en af hovedgrundene til at mærket er så populært.

Virksomheden stammer helt tilbage til 1913 og blev grundlagt af Mario Prada. Det var dog barnebarnet Miuccia Prada i 1987, der fik firmaet til at blive et verdenskendt mærke. Der er meget få forhandlere af mærket i Danmark og der findes ingen butikker.

Jeg skriver om mode på Fashion4life.dk. Normalt er det piger, der blogger om tøj og mode til andre piger. Det prøver jeg at lave om på, så det er mig(en dreng), der prøver at blogge om tøj og mode til både piger og drenge. Derved kan pigerne få inspiration til, hvad der ser godt ud fra det andet køns synspunkt. Det giver et unikt præg til bloggen.

Share This Post

Leave a reply