Spar mere end 50 procent på alle typer ID hair voks!

Spar mere end 50 procent på alle typer ID hair voks!

Jeg har igennem  mange år nu brugt ID hair voks. Når jeg tænker mig om, har jeg hvert valg brugt ID voks igennem 8 år og skiftet fra den klassiske ID hair hard gold til ID hair Extreme Titanium. Der er ingen tvivl fra min side. Det er simpelthen det bedste voks til håret derude på voks-markedet. Med de fem forskellige typer ID voks, kan man nemlig finde præcis den type hårdhed eller blødhed voksen skal have til håret. Voksen er meget blid ved håret og dræber for eksempel ikke håret som andre mærker har gjort. Voksen er let at vaske ud med lidt varmt vand og det sidder bare pænt, når man først har sat det. Der er ingen parabener i eller andre sjove stoffer.

Id voks hard gold

Id voks hard gold – ca. 69 kroner

Spar over 50 procent på Id voks hard gold her!

Id hair voks hard gold

Id hair hard gold er nok Danmarks mest solgte voks, så det er ikke for sjov, at jeg siger, at det nok er den bedste voks man kan få. Det har kunderne allerede vist at det er. Det gode ved denne voks er, at den giver glans til håret og voksen er let at arbejde med til at forme sin frisure. Man skal dog være klar over, at dem der har tørt hår eller hår, hvor man har svært ved at få håret til at sidde som det skal, så er denne type voks ikke hård nok. Håret vil simpelthen falde. Hvis man derimod er interesseret i en let voks, der giver glans til håret og man for eksempel har et hår, der ligger ned eller lidt pjusket, så er denne voks lige til dig!

I mange år brugte jeg denne type voks, men grundet den bløde konsistens bruger jeg i dag ID hair Extreme Titanium.

ID voks Extreme Titanium

ID voks Extreme Titanium – pris ca. 69 kroner

Spar over 50 procent på Id voks Extreme Titanium her!

ID hair Extreme Titanium

Denne voks er som sagt helt sikkert min fortrukne og har brugt den i rigtigt, rigtigt mange år. Den giver meget mere hold til håret, så hvis man virkelig skal have håret op og sidde, så skal man købe denne type voks. Den er altså perfekt til hår, der bare skal stå op. Den har ikke lige så meget glans som den forrige, men jeg vil sige, at mit hår bliver mere mørkt i det, når jeg har dette i.

Der findes også andre typer Id hair voks derude. Dem har jeg endnu ikke nok erfaring med til at jeg vil beskrive dem. De kommer senere!

Jeg skriver om mode på Fashion4life.dk. Normalt er det piger, der blogger om tøj og mode til andre piger. Det prøver jeg at lave om på, så det er mig(en dreng), der prøver at blogge om tøj og mode til både piger og drenge. Derved kan pigerne få inspiration til, hvad der ser godt ud fra det andet køns synspunkt. Det giver et unikt præg til bloggen.

Share This Post

Leave a reply