Stiletter online

Stiletter online

Det kan være svært at finde stiletter online - ikke desto mindre er der et hav af steder at man faktisk kan finde stiletter. Så hvad er problemet? Er det ikke lige de rigtige stiletter? Er det ikke den rigtige farve?

Hvis du har problemer med at finde de rigtige stiletter, så har jeg fundet en række af de lækreste, flotteste og mest elegante stiletter, man kan finde online på nettet.

Støvletten, under her, er en flot ruskinds støvlet med to lynlåse, 85 millimeter hæl, samt 10 forfods plato. Med en elegance passer denne sko til alle kvinder. Den gør dig høj og flot. Dine ankler og lægge vil få et slankt præg.

amos kenda støvlet

Sort stilet til 999,00 DKK

Find de flotte stiletter her!

Denne fine sko er fra Peter Kaiser og har en lille fin, sød og romantisk sløfe. Pumpen er skind foret og med en hæl på 60 milliter. En meget, meget elegant og romantisk sko.

leola pump

Sort stilet til 1.199,00 DKK

Find de flotte stiletter her!

Denne hvide sko er fra NLY SHOES og har en smal beklædt hæl. Som det kan ses har den en spids tå med spiralformede indsnit foran. Den har en hælhøjde på hele 10 centimeter.  Skoen er fremstillet af det man kalder syntetisk materiale, men ydersålen er af gummi. Alt i alt en ret lækker sko!

hvid stilet

Hvid stilet til 279,00 DKK

Find de flotte stiletter her!

Dette er en støvlet af ægte læder med en behåret flade. Skoen er fra NLY SHOES og er beklædt af ruskind og har en spidset tå. Denne sko lukkes med lynlås, der sidder på indersiden af skoen. Denne gang er hælhøjden hele 10.5 centimeter og en skafthøje på 11 centimeter. Omkredsen på skaftet er da 26.5 centimeter. Som sagt så er skoen produceret af 100 procent ægte leder og indersiden består også af læder. Ydersålen er dog af gummi.

støvletter

Sort støvlet til 649,00 DKK

Find de flotte stiletter her!

De sidste par sko er fra det danske mærke Samsøe Samsøe og er lavet af ruskind. Som det kan ses har skoen en afrundet hæl, men det det ikke kan ses, er den er lavet af træ. På siderne af skaftet er der tilført elastik. Omkredsen er hele 31 centimeter, skafthøjden 9 centimeter og hælhøjden 8 centimeter. Som sagt, er skoen lavet af ruskind, men ydersålen er af gummi.

 samsøe samsøe stiletter

Samsøe Samsøe stiletter til 1.495,00 DKK

Find de flotte stiletter her!

Dette var nogle stileter, støvletter og pumps til inspiration. Man kan altid købe stiletter på Nelly, Magasin eller for eksempel på boozt.

Jeg skriver om mode på Fashion4life.dk. Normalt er det piger, der blogger om tøj og mode til andre piger. Det prøver jeg at lave om på, så det er mig(en dreng), der prøver at blogge om tøj og mode til både piger og drenge. Derved kan pigerne få inspiration til, hvad der ser godt ud fra det andet køns synspunkt. Det giver et unikt præg til bloggen.

Share This Post

Leave a reply