Strikkede strømper til kvinder til vinteren 2014 og 2015!

Strikkede strømper til kvinder til vinteren 2014 og 2015!

Uha.. Det er virkelig ved at blive koldt. Her sidder jeg med dyne over mine ben, for at kunne holde varmen på mine fødder. Alle mennesker omkring mig, synes jeg, er er forkølede. Jeg kan da også godt mærke min egen næse er lidt forkølet. Det er ikke engang vinter endnu og vi er kun lige kommet ind i efteråret. Der venter en lang, kold, våd og mørk, dansk vinter. Så det må være på tide at finde noget af det varme tøj frem heriblandt de varme strømper. Det er trods alt vigtigt at fødderne har varme nok, så man ikke bliver syg. I denne sammenhæng har jeg fundet to forskellige strikkede strømper til kvinder, der skulle være rigtigt varme.

De første par sokker er meget neutrale, da de er sorte, men de er både flotte, lidt neutrale og meget varme. Med disse sokker på sine fødder skal man nok holde varmen. Det er helt sikkert!

 sorte strikkede strømper

Sorte strikkede strømper til 79,00 DKK

Find de lækre strømper her!

Disse strømper er lidt mere feminine og lidt mere personlige. Man kunne også finde et bare hyggestrømper i stedet for strikkede strømper. De er både varme og søde. Jeg kan dog godt lide disse strømper, da det kunne være de samme strømper som min farmor kunne finde på at strikke til mig. Ja, det gælder også farven.

røde strikkede strømperRøde strikkede strømper til 129,00 DKK

Find de lækre strømper her!

 

Jeg håber, at du kan holde varmen og undgår lungebetændelse og influenza. Sæsonen på diverse sygdomme, der oftest er grundet i manglen på varme, er lige begyndt. Fødderne er meget udsatte og det er godt sted at starte med at prøve at holde varmen. Et par sutsko kunne også være brugbare, hvis man går rundt i en kold lejlighed som mig. Ellers  så handler det vel bare om at skrue op for varmen. Så kan det være at man kan smide dynen af!

Jeg skriver om mode på Fashion4life.dk. Normalt er det piger, der blogger om tøj og mode til andre piger. Det prøver jeg at lave om på, så det er mig(en dreng), der prøver at blogge om tøj og mode til både piger og drenge. Derved kan pigerne få inspiration til, hvad der ser godt ud fra det andet køns synspunkt. Det giver et unikt præg til bloggen.

Share This Post

Leave a reply