Super flotte og frække butterflies til fyre!

Super flotte og frække butterflies til fyre!

Butterflies er vildt elegante og samtidig mega frække til fyre i skjorte og jakkesæt. En butterfly er et meget klassisk mode-tilbehør, men er først fornyligt rigtigt kommet frem igen. Det er især blevet populært blandt unge at bære en butterfly. Jeg kan personligt især godt lide det elegante og klassiske ved butterflyen. Det er altså en lille bitte detalje, der bare kan være for lækker til skjorten.

Butterflies fås i alle mulige former og farver som: slim butterfly, selvbinder butterfly, mønstrede butterfly, strikkede butterfly, sorte butterfly, hvide butterfly og mange flere farver. Det er altså muligt at kunne finde præcis den butterfly, du har brug for.

Jeg har listet en række af lækre forskellige butterflies herunder.

sort butterfly

Almindelig sort butterfly til 99,00 DKK

Find billige almindelige butterflies her!

Som det kan ses, så er den almindelig butterfly meget klassisk og stilren. Den er en smule blank. Man ser mange supermodeller have butterfly til sin smoking, når de virkelig skal se godt ud. I og med at slipset er røget lidt af mode, så har det givet plads til butterflyen.

Mønstrede butterfly

Mønstrede butterfly til 129,00 DKK

Find billige mønstrede butterflies her!

 Der er mindre klassisk stil over den mønstrede butterfly og mere sprald over dem. Nogen gange kan det klassiske blive for kedeligt og for formelt. Hvis man ønsker et look, der er mindre formelt, så kan en mønstret butterfly være dén detalje, der giver stilen et mere afslappet præg. Det kan være super frækt!

Navybla lysebla hvid strikket butterfly

Navyblå lyseblå hvid strikket butterfly til 149,00 DKK

Find billige strikkede butterflies her!

Den er faktisk meget lækker sådan en strikket butterfly. Man ser ikke mange gå rundt med strikkede butterflies. Derfor er det en perfekt mulighed for at give sin egen personlige stil et mere unikt præg.

Alt i alt så er butterflies bare for fede. Det er selvfølgelig en lille detalje, men det giver altså bare et stilet og klassisk præg til stilen.

 

 

Jeg skriver om mode på Fashion4life.dk. Normalt er det piger, der blogger om tøj og mode til andre piger. Det prøver jeg at lave om på, så det er mig(en dreng), der prøver at blogge om tøj og mode til både piger og drenge. Derved kan pigerne få inspiration til, hvad der ser godt ud fra det andet køns synspunkt. Det giver et unikt præg til bloggen.

Share This Post

Leave a reply