Top 10 makeup mærker!

Leder du efter gode makeup mærker, så har vi samlet en liste af nogle af de bedste makeup mærker.

M·A·C

Estée Lauder

L’Oréal Paris

Clinique

Yves Saint Laurent

Garnier

7 Max Factor

Maybelline

Lancôme

10 Ole Henriksen

M·A·C

Det er nok de fleste, der kender m·a·c. M·a·c står for Makeup Art Cosmetics, og er egentligt et canadisk kosmetikmærke. Mærket blev grundlagt i 1985 i Toronto af Frank Toskan og Frank Angelo. Det har dog skiftet hovedsæde til New York. I først omgang var produkterne fra m·a·c faktisk designet til professionelle makeup artister. I dag kan dog alle købe deres produkter.

Estée Lauder

Estée Lauder var faktisk en amerikansk businesskvinde, og er sammen med sin mand, Joseph Lauer, co-founder af Estée Lauder Companies. Lauder var den eneste kvinde i Time Magazines liste i 1998 over 20 mest betydningsfulde mennesker for businessverdenen i det 20 århundrede.

L’Oréal

Som det fremgår af navnet, så er L’Oréal  en fransk multinational virksomhed, og blev grundlagt af Eugene Schueller i 1909. I dag er virksomheden verdens største producent af kosmetik. De laver produkter indenfor hårfarve, hudpleje, solbeskyttelse, makeup, parfume og hårpleje. derudover producerer de også medicin og en af de største patentholdere indenfor nanoteknologi

Clinique

Det er måske lidt snyd, men Clinique hører inden under mærket Estée Lauder.

Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent er endnu en fransk designer af modetøj, men har sidenheden også produceret makeup.

 

Jeg skriver om mode på Fashion4life.dk. Normalt er det piger, der blogger om tøj og mode til andre piger. Det prøver jeg at lave om på, så det er mig(en dreng), der prøver at blogge om tøj og mode til både piger og drenge. Derved kan pigerne få inspiration til, hvad der ser godt ud fra det andet køns synspunkt. Det giver et unikt præg til bloggen.

Share This Post

Leave a reply