Top 5 webshops: Køb af tøj på nettet online

Her kommer jeg med en top 5 over de bedste steder at købe tøj online på nettet. Der er rigtigt mange webshops på nettet, der sælger tøj. Jeg tror, hvis man lavede en søgning på nettet, så kunne man sagtens finde 50 forskellige webshops, der sælger tøj til danskerne. Det er klart, at der er nogle webshops, der er mere specialiseret i nogle nicher end andre som for eksempel lingeri. Det skal dog ikke stoppe mig i at lave en top 5 liste over de bedste webshops, hvor man kan købe tøj på netttet. Da jeg udvalgte webshops til denne top 5, kiggede jeg generelt set efter priserne i webshoppen, hvor stor et sortiment webshoppen har og deres kundeservice i form af for eksempel levering og returpolitik.

Nummer 1: Zalando

Zalando er der ingen, der kan komme uden om. Det tyske firma, der er begyndt massivt at fremføre sig i Danmark, giver kunden mere end 1.500 forskellige mærker, over 150.000 produkter, gratis levering og hele 30 dages returret. Alle, der ønsker at finde tøj på nettet med et stort, billigt sortiment med en høj service bør handle hos Zalando.

Mærker: 1.500

Produkter: 150.000

Pris på levering: Gratis levering

Returret: Gratis 30 dages fuld returret

Nummer 2: Nelly

Nelly henvender sig mest til kvinder, men der er også tøj til mænd. Nelly er nordens største netbutik indenfor mode og skønhedsprodukter og henvender sig til aldersgruppen mellem 18 og 35 år.  Nelly har mere end 850 forskellige varemærker til fornuftige priser og med en hurtig levering. Nelly har mange af verdens mest kendteste og bedste mærker. Nelly har desuden også lavet deres egne mærker for virkelig at løfte deres sortiment.

Mærker: 850

Produkter: Omkring 75.000

Pris på levering: 0 kroner ved køb over 100 kroner.

Returret: 14 dages fuld returret

Nummer 3: Magasin

Magasin er et af Danmarks største magasiner indenfor tøj og mode. Magasin er nu også kommet på nettet, hvor man kan købe tøj og produkter til alle aldre. Magasin har et stærkt brand i Danmark for at være det mere eksklusive magasin, hvor mange kendte er blevet set igennem tiden.

Mærker: ikke oplyst

Produkter: ikke oplyst

Pris på levering: 25 kroner

Returret: 30 dages retturet

Nummer 4: Boozt.com

Boozt.com er en webshop online for hele familien. Webshoppen er ret ung og åbnede først i 2009, men er vokset meget, meget hurtigt. Selvom at Boozt.com har specialiseret sig i skandinaviske brands, finder man også et større sortiment af internationale brands. Der er især fokus på den afslappede stil.

Mærker: 300 mærker

Produkter: 10.000

Pris på levering: Fri levering over 499 kroner

Returret 30 dage

Nummer 5: 2trendy DK

2trendy.dk er der nok ikke mange, der kender, som de kender de andre virksomheder og butikker. 2trendy.dk er da også en del nyere end de andre butikker. Alligevel så måtte jeg have den på listen. Man ser meget hurtigt på Trustpilot, hvorfor at jeg var nødsaget til det.

2trendy har det særlige koncept at de henholdsvis sælger 2 dele for 300 kroner,  2 dele for 500 kroner, 3 dele for 300 kroner eller 4 dele for 2 kroner. Det er altså hovedsageligt mængder, man køber og derfor er der en del penge at spare.
Mærker: 50-100

Produkter: Ikke oplyst

Pris på levering: Til Post Danmarks pakkeshop 0 kroner – hjem til adressen 19 kroner.

Returret : 14 dages fuld returret

Jeg skriver om mode på Fashion4life.dk. Normalt er det piger, der blogger om tøj og mode til andre piger. Det prøver jeg at lave om på, så det er mig(en dreng), der prøver at blogge om tøj og mode til både piger og drenge. Derved kan pigerne få inspiration til, hvad der ser godt ud fra det andet køns synspunkt. Det giver et unikt præg til bloggen.

Share This Post

Leave a reply